Dag 4. Bangkok -Chiang Mai
20 okt. 2012
🇹ðŸ‡
vanuit Thailand
Dag 4 20-10-12 Bangkok Chiang Mai Vandaag gaan we in de trein avonturen. Om half negen zou hij vertrekken. 40 minuten vertraging viel nog mee. Toen hij eindelijk aankwam was Theo foetsie. Nou
lichtelijke paniek. Komtie doodgemoedereerd aanlopen. Was hij nog even naar een andere trein wezen kijken !! Pffff maar goed eindelijk zaten we. Voor 17€ zit je dan 12 uur in de trein. Om de twee uur
krijg je iets te drinken en te eten. En geweldig mooie landschappen trekken voorbij. Toen kregen we ineens niks meer te eten en kon de wc deur niet meer open ( van de normale wc.) De hang wc bleef
wel in gebruik maar aangezien daar iedereen op moest was het nogal een zooitje binnen de kortste keren. Ook begon de trein in de bergen bij het optrekken wat rare geluiden te maken en bleef de hoorn
af en toe wel verdacht lang hangen. Enfin om 22 uur,een half uur na dat we aangekomen zouden moeten zijn , werd er verteld dat we in Lampang over moesten stappen in een bus. Om twaalf uur s nachts
waren we bij ons stulpje. Daar sprak niemand Engels en dus konden we geen nacht bijboeken. Maakt niet uit. Morgen om elf uur uitchecken. Nu eerst slapen. Slapen en nog eens slapen. Een vermoeiende
dag en niks gedaan haha.
21 okt. 2012, 08:08
Hey Helma en Theo, ja dat is echt Thais. Wens jullie in ieder geval nog een hele fijne vakantie toe!
21 okt. 2012, 17:13
Bedankt Berry. Wanneer ga jij weer?
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}