HelmaTheo.reismee.nl

Dag 7 Chiang Mai Chiang Rai 23-10-2012

Dag 7 Chiang Mai Chiang Rai 23-10-2012 Zo. Hèhè na een goede nachtrust om zeven uur op. Ontbijt overgeslagen en naar de markt voor een Thais ontbijt. Aangeschoven bij een kraampje en aan de mie. Theo had een ander sausje als ik. En ik denk dat ik de goede keus had,aan zijn gesnuffel, gesnuit en bezweet gezicht te zien. Nou ik ben niet zo van het ( te veel) sambal. Hij vindt het gewoon lekker. Moet wel goed zijn als hartstartertje zo op nuchtere maag. Toen naar het busstation. Waar we twee uur moesten wachten. Uit verveling maar weer eens een reistempel bezocht. We reizen VIP. Met een bus, drie uur, met een snack en drankje , volledig verzorgd voor 4€ naar Chiang Rai. Op tv was een Gore film over killerpiranha's maar buiten was het prachtig. Toen met een taxi naar Kong Garden View Resort. Ons optrekje de komende twee dagen (of langer) spiksplinternieuw en prachtig gelegen. Te afgelegen bleek toen we de Stad in wilden wandelen. Eerst hadden we nog naar een restaurantje gezocht maar kwamen per ongeluk in een superleuk cafe terecht. De 'rooie tomaat ' van Chiang Rai. Daar zaten twee oude vrouwtjes ladderzat te zijn. En wilden met ons proosten. (Geloof ik) maar ze lalden zo erg in het Thais dat ik ze niet kon verstaan. ( nuchter Thais ook niet trouwens) We hebben hier ook nog geen toerist gezien en ook geen Engels gelezen. Dus met handen en voeten moeten we ons verstaanbaar maken. Daarna toch maar in een tuktuk geklommen en naar de nightmarket gereden. Heerlijk gegeten en voor morgen een toertje drielandenpunt geregeld. De markt was weer overdadig maar heel anders dan Chiangmai. En natuurlijk weer veelteveel gekocht. Hoe krijg ik die vracht ooit thuis. Helemaal lek geprikt door de muggen maar moe en voldaan weer terug richting Kong Garden. En nu naar bed. Het wordt een lange dag morgen.

Francien vogels

Geweldig allemaal he

Helma

Ja. Het is een prachtig land en heerlijk eten. Dat wordt weer veel sporten ( biljarten) om het er af te krijgen hahaha

Arie

veel plezier samen...kom net uit de mixx..naar het biljarten gekeken..en het rikken

Helma

Hebben we iets gemist ?? Haha