Dag 18 Koh Tao 3-11-2012
geniet er nog van de laatste dagen
Eind goed al goed. Het valt allemaal niet mee geloof ik. Misschien is dit wat zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken om de tandarts: http://www.nieuwkunstgebit.nl/.
Ha die Helma en Theo natuurlijk!
Volgens mij genieten jullie nog volop!
Ga zo door!
Bedankt dat je ons laat mee genieten van jullie avonturen en al het moois dat jullie daarbij tegenkomen!
Lieve groet,
Gaby
O ja,
Ik zou ook wel zo'n scootertje willen!
nou Robert ik zie me nog niet met een glas op het nachtkastje.( zou me elke morgen kapot schrikken) 80% is nog van me zelf. Maar mocht het ooit zover komen bedankt !! Maar tot die tijd gewoon schrik voor de tandarts heb ik er wel voor over. Haha
En Gabi voor een paar euro ( per dag) heb je er al een. Hier dan. Ik heb er ook aan zitten denken maar waarschijnlijk moet ik straks in den Bosch gaan werken dan zie ik het niet zo zitten maar met mooi weer is het heerlijk.
We gaan gewoon door met genieten !!
Hoi Helma en Theo,
Wat ik me afvroeg of ze daar op dat mooie eiland ook verharde wegen hebben. Of crossen jullie met die brommers over allerlei zandpaden? Tandarts heeft goed werk geleverd, daar kun je weer mee thuiskomen.
Ja. Er is een verharde weg. Met veel gaten en patchwerk. Maar om op een berg te komen of op een strand moet je er van af en dan is het ( waarschijnlijk door de regenval) een pad van keien en gaten en zand. Bovendien is het stemstrandzand dus erg glad als het droog is. En dan de afgevallen kokosnoten!! Dat is uitkijken.